Bestellen & bezorgen

Bestellen

Een bestelling plaatsen bij De Frisdrankbaas is zeer gemakkelijk. Zo vindt je alle product categorieën altijd bovenaan de website en kun je eventueel de zoekfunctie gebruiken om specifieke producten te vinden. Heb je een bestelling bij ons geplaatst? Wat leuk! Wij gaan zo snel mogelijk met jouw bestelling aan de slag. 

Voor alle bestellingen via onze website maken wij gebruik van het Mollie betalingssysteem! Dit omdat wij veel waarde hechten aan internetveiligheid. Zo voldoet Mollie aan alle industriestandaarden zoals PCI DSS en maken zij gebruik van zeer geavanceerde beveiligingsfuncties zoals encryptie en fraudepreventie. Wist je dat Mollie in Europa meer dan 200.000 klanten bedient?

 

Bezorgen

Bestellingen bij De Frisdrankbaas worden iedere werkdag verwerkt, dit houdt voor jou als klant in dat wanneer je een bestelling plaatst voor 23:59, deze de volgende werkdag direct wordt verzonden. Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden!

Al onze pakketten versturen wij via PostNL, omdat zij beschikken over een sterk en uitgebreid bezorg netwerk. In de meeste gevallen zal je je pakket ontvangen de dag nadat deze bij PostNL is afgeleverd, dit is natuurlijk afhankelijk van de bezorgdienst. Omdat wij een beginnende onderneming zijn kunnen wij helaas nog geen same day delivery aanbieden, dit is wel iets waar wij willen aanbieden in de toekomst. Wel kun je van ons verwachten dat al jouw producten met de grootst mogelijke zorg worden ingepakt, zo maken wij gebruik van stevig gegolfd kartonnen dozen en luchtkussenfolie. Is er toch iets mis gegaan onderweg? Stuur dan een mail naar info@frisdrankbaas.nl met een foto en vergeet niet jouw bestelnummer bij te voegen.

Nederland

In Nederland heb je de mogelijkheid om je bestelling thuis af te laten leveren of bij één van de 3.750 PostNL bezorgpunten. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de grootte van de bestelling. Vanwege het relatief hoge gewicht van frisdranken e.d. is het voor De Frisdrankbaas niet mogelijk om gratis bezorging aan te bieden, wel kunnen wij je een staffelkorting geven. Dit houdt in dat je minder bezorgkosten betaalt als je meer bestelt. Een overzicht van de bezorgkosten in Nederland kun je vinden in de tabel hieronder.

Verzendkosten Nederland

AantalKosten incl. btw
1 t/m 5€8.25,-
6 t/m 10€7.95,-
11 t/m 15€7.50.-
16 t/m 19€6.95,-
20 t/m 26€6.50,-
27 t/m 36€5.95,-
Verzendkosten naar adressen in Nederland per aantal blikken/flessen. Gerekend in blikken/flessen van 500ml.

Zodra je bestelling uit minimaal 37 blikken van 500ml of een gelijke totaal hoeveelheid bestaat betaal je een hoger tarief. Dit komt omdat wij dan de bestelling in meerdere pakketten dienen te verzenden. Voor elke meervoud van 36 zijn wij helaas genoodzaakt €5,95 aan extra kosten in rekening te brengen. 

Wil je graag een grote zakelijke bestelling plaatsen? Stuur dan een mail naar info@frisdrankbaas.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen en hopelijk kunnen wij jou een nog scherper tarief bieden!